Influencer Marketing

Dreaminfluencers Guide: Sådan kommer du i gang 1/2: Opstart af Dream-team

By

Magnus Fausbøll

08. Januar 2021

 

Vi har skabt dit værktøj til at bygge, strukturere og skalere din Influencer Marketing! I denne guide fortæller vi dig hvordan du kommer bedst fra land og får skabt et team af ambassadører der sikrer dig kontinuerlig vækst og bærer frugt på den lange bane. 

Step 1: Opret dit Dream Team på vores platform. Dit Dream Team er dit kontrolcenter for din influencer marketing indsats fremadrettet. Bliv klogere på hvad Dream Teamet præcis fungerer her.

 

Step 2: Opret en outreach kampagne, hvor influenterne på vores platform har mulighed for at tilmelde sig dit team. Så kommer influenterne til dig.


Step 3:  Fortæl influenter du tidligere har arbejdet med eller har nuværende samarbejder med, at de kan tilmelde sig på vores platform, så har du nemlig samling på alle dine samarbejder. 

Step 4: Når ansøgningerne til dit team er i hus, er det tid til at lave den første udvælgelse. Har kan du kigge på influenternes data, deres content og selvfølgelig tjekke deres profil for at se om de er et match for dig. 

 

Step 5: Godkend de influenter du ser som et godt match for dig.

 

Mangler du influencere til dit team? Se vores liste over danske influencere.

 

Ekspert tip: Del et opslag på dine sociale medier om at du søger ambassadører. Du kan være heldig at nogle af dine kunder opfylder vores krav til at blive onboardet på platformen. De samarbejder kan vise sig at være de allerbedste, da personer som allerede køber dit produkt og er vilde med det, ofte vil være super engageret. 
 

Du er nu klar til at oprette din første opgave i dit team - læs mere i vores part 2. 

Unlock engagement.

Build your dream team and start maximizing your results today with Dreaminfluence