Influencer Marketing

Gode råd til at blive et stærkere brand som Influent

By

Josfine Bak

23. Februar 2021

Forfatteren til dette indlæg er Josefine Bak, som igennem mange år selv har arbejdet professionelt som influencer. I forbindelse med dette kommer her hendes bedste råd til, hvordan man som ny influencer kan skabe sit eget brand, hvordan man skal se på sine influencer samarbejder og generelt en masse guldkorn til dig som influencer. Josefine driver til dagligt somelearn.dk og har på hendes Instagram profil lige nu 47.000 følgere og på sin TikTok 35.000

 

Gode råd til at blive Influencer

Når man arbejder som Influencer, må man ikke glemme, at man er sit eget brand. Dit brand som Influencer er lige så vigtigt, som hvis du var en hvilken som helst virksomhed. Du skal værne om lidt brand, passe på det og vokse det. Derfor skal du overveje dine beslutninger nøje, når du vælger at poste noget, udtale dig om et emne eller lignende. 

 

Hvis man drømmer om at samarbejde med brands, så er det vigtigt, at man finder det rigtige match. Virksomheden vil vurdere, om dit brand matcher deres - og det samme skal du huske. "Stemmer virksomhedens værdier overens med mine?”, det er et af de vigtigste spørgsmål at stille sig selv. Derudover, skal de naturligvis matche det, som du poster omkring på dine sociale medier. 

 

Ønsker du at komme i betragning hos specifkke virksomheder, så skal du holde dig opdateret på, hvad deres værdier er. Du vil opleve, at du kan blive fravalgt på baggrund af ting som - undertøj/bikini billeder, holdninger/meninger og tidligere samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du overveje nøje, hvilket brand du har bygget op. Der er hverken noget, som er rigtigt og forkert at poste eller snakke om. Men du vil opleve, at du vil henvende dig til bestemte typer virksomheder afhængig af, hvad du poster. 

 

En “sund” Influencer-profil har få men langvarige samarbejder. Dette er langt mere troværdigt for dine følgere og naturligvis også for dine samarbejdspartnere. Disse typer samarbejder er også de lidt sværere at lande, i det det kræver, at virksomheden virkelig tror på dig eller har været glad for et tidligere samarbejde. Det kan kræve, at man kender nogle gode forhandlingsstrategier - men også, at man virkelig kender sit værd af sin profil, og dermed kan få nogle gode argumenter med. 
 

Personligt siger jeg hellere nej en masse gange for at sige ja til den korrekte partner. Dette gør dog også, at jeg kan lande nogle længerevarende relationer, som jeg er stolt over at have. Jeg går også meget op i, at relationen er gavnlig for begge parter i et samarbejde. 
 

Er du i tvivl om, hvordan du skal skyde dit brand i gang? Eller ønsker du måske et stærkere brand? Så kan jeg naturligvis hjælpe dig på vej i mit 2 måneder mentor-forløb! Udover, at du bliver super skarp på branding - vil du også få en solid indsigt i at forhandle med samarbejdspartnere, så du kan få en ordentlig betaling for dit arbejde på de sociale medier (og meget mere!). 

 

Se mere på Somelearn 

Unlock engagement.

Build your dream team and start maximizing your results today with Dreaminfluence